• Investeren in duurzame inzetbaarheid: ‘Wat is de ROI?

  Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR-agenda – bij veel HR-afdelingen zelfs op nummer één. Binnen organisaties zijn al ontelbare initiatieven gestart om de werknemer duurzaam inzetbaar te houden. Maar wat leveren al deze initiatieven nu onder aan de streep op? Wat is the Return of Investment (ROI)? Hier geldt: meten is weten.

  Lees meer »
  • 21-12-2016
 • Vacature Senior Career Coach (standplaats Amsterdam)

  Wat jij doet, doet er toe. Kom je samen met ons het verschil maken?
  Lee Hecht Harrison is in beweging! Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Senior Career Coach (standplaats Amsterdam). Onze missie is: het verschil maken door bij te dragen aan duurzame loopbanen, beter leiderschap en sterkere organisaties.

  Lees meer »
  • 14-12-2016
 • Een contract voor elke leider!

  In alle lagen van elke organisatie zitten futloze leiders die niet in staat zijn hun mensen verder te brengen. Stuur ze weg, zegt leiderschapsgoeroe Vince Molinaro. Wie blijft zitten, moet een leiderschapscontract tekenen.

  Lees meer »
  • 12-12-2016
 • Vind als eerste nieuw talent via de recruiter app van Lee Hecht Harrison

  De LHH recruiter app geeft je een actueel overzicht met profielen van de kandidaten die via ons een programma volgen. Vanaf het moment dat een kandidaat zich bij ons aanmeldt, wordt meteen zijn of haar profiel zichtbaar, zodat je als eerste toegang hebt tot nieuwe en beschikbare talenten.

  Lees meer »
  • 1-12-2016
 • Kennisevent – 10 november 2016 : Duurzame inzetbaarheid loont!

  Al jaren publiceert het internationale bureau Gallup de relatie tussen investeren in medewerkers en het effect van deze investeringen op de bedrijfsresultaten. In Nederland bestaat zo’n onderzoek nog niet. Er zijn veel publicaties die aangeven dat investeren in de ontwikkeling van je medewerkers en het continu geven van feedback de arbeidsrelatie, de motivatie en het werkplezier verhoogt. Maar wat is nu de ‘harde’ Return On Investment (ROI) van al deze investeringen? Lee Hecht Harrison start in samenwerking met Wim Davidse een onderzoek waarin we willen gaan aantonen dat investeren in je medewerkers (in duurzame inzetbaarheid - DI) loont. Welke concrete resultaten levert het een werkgever op als deze investeert in het (wederzijdse) toekomstpotentieel én de motivatie van zijn of haar medewerkers. Met behulp van small data willen we de relatie tussen investeren in DI en sterke bedrijfsresultaten, zoals omzetgroei, rendement, klanttevredenheid, laten zien. De resultaten van ons onderzoek zullen worden gepresenteerd op donderdag 10 november 2016. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan: info@lhh.nl

  Lees meer »
  • 23-9-2016